Inschrijfprocedures en tarieven

Als opleider kunt u kandidaten aanmelden via MijnExTH. Als u nog geen account heeft, kunt u dat aanvragen via het examenbureau. Op dit account kunt u kandidaten toevoegen, groepsaanmeldingen doen of enkele kandidaten inplannen en/of verzetten. U kunt bij de inschrijving zelf een datum kiezen voor de kandidaat of de kandidaat per e-mail uitnodigen zodat deze zelf de inschrijfdatum in MijnExTH kan kiezen. Let op: de examens worden ingepland vanaf 08.30 uur.

De tarieven voor de examens worden jaarlijks vastgesteld. Bekijk de huidige tarieven

Annuleren of aanpassen aanmeldingen

Tot 2 weken vóór de examendatum kan een aanmelding in MijnExTH kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden.

Daarna zijn wij genoodzaakt het gehele examentarief in rekening te brengen.

Verplaatsen van een examen op een ExTH-locatie naar een locatie in de buurt is niet mogelijk aangezien er andere kosten aan verbonden zijn.

Indien de kandidaat een examen annuleert wegens medische redenen zal de examencommissie op basis van een verklaring van de opleider of werkgever beslissen of de kosten van het examen worden geretourneerd.

Mocht een kandidaat door psychische of fysieke beperkingen niet in staat zijn om het reguliere examen af te leggen, kan hij een verzoek tot aanpassing aanvragen bij de examencommissie. Deze aanvraag wordt gedaan voor inschrijving voor het examen. Meer informatie staat in de procedure aangepaste examinering.

Herkansingen
De beschreven inschrijfprocedure geldt ook voor herexamens.