Inschrijfprocedures en tarieven

Inschrijfprocedure en tarieven

Als werkgever kunt u kandidaten aanmelden via MijnExTH. Als u nog geen account heeft, kunt u dat aanvragen via het examenbureau. Op dit account kunt u kandidaten toevoegen, groepsaanmeldingen doen of enkele kandidaten inplannen en/of verzetten. U kunt bij de inschrijving zelf een datum kiezen voor de kandidaat of de kandidaat per e-mail uitnodigen zodat deze zelf de inschrijfdatum in MijnExTH kan kiezen. Let op: de examens worden ingepland vanaf 08.30 uur.

De tarieven voor de examens worden jaarlijks vastgesteld. 
Bekijk de huidige tarieven
.

Annuleren of aanpassen  aanmeldingen

Tot 2 weken vóór de examendatum kan een aanmelding in MijnExTH kosteloos gewijzigd worden.

Daarna zijn wij genoodzaakt het gehele examentarief in rekening te brengen.

Verplaatsen van een examen op een ExTH-locatie naar een locatie in de buurt is niet mogelijk aangezien er andere kosten aan verbonden zijn.

Indien de kandidaat een examen annuleert wegens medische redenen zal de examencommissie op basis van een ingediende verklaring van de werkgever of opleider beslissen of de kosten van het examen worden geretourneerd.

Mocht een kandidaat door psychische of fysieke beperkingen niet in staat zijn om het reguliere examen af te leggen, dan kan hij een verzoek tot aanpassing aanvragen bij de examencommissie. Deze aanvraag wordt gedaan voor inschrijving voor het examen.
Meer informatie over aangepaste examinering.

Herkansingen

De beschreven inschrijfprocedure geldt ook voor herexamens.