Samenvatting huidige richtlijnen i.v.m. het Coronavirus/Covid-19

De afname van onze examens verloopt vanzelfsprekend volgens de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM plaatsvinden. Dit betekent dat we meer tijd tussen de examens inplannen om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen. Onze examenfunctionarissen zijn uitgerust met hulpmiddelen ter preventie van verspreiding van het virus. Ook is er, waar mogelijk, plexiglas geplaatst tussen de kandidaat en de examenfunctionaris.
De kandidaten zullen ten alle tijden de aanwijzingen moeten opvolgen van de examenfunctionaris. Deze is ook bevoegd om een kandidaat te weigeren voor het examen indien deze symptomen vertoont met betrekking tot het coronavirus.

Let op: Het dragen van een mondkapje is, zodra u het pand betreedt, verplicht gesteld. Deze kunt u afzetten op aanwijzing van de examenfunctionaris.

Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend de volgende richtlijnen in acht te houden:
-Gebruik de desinfecterende gel ter plaatste;
-Het gebruik van algemene ruimtes en faciliteiten, denk aan kluisjes en wachtruimte, etc. zijn vanwege infectiegevaar niet bruikbaar;
-Meldt u pas 5 minuten voor aanvang van het examen bij de receptie en verlaat na het examen meteen het pand;
-Volg de looproute;
-Houdt 1,5 meter afstand tot elkaar in acht.

N.B. Wanneer u het examen aflegt op een locatie van uw werkgever of opleider volgt u de richtlijnen op die daar gelden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking