Nieuwe voorzitter bestuur van ExTH

Op 17 april 2024 is Lieke Sievers benoemd als de nieuwe voorzitter van het bestuur van ExTH en volgt daarmee Peter Oskam op. In het dagelijkse leven is Sievers burgemeester van Volendam Edam. Ze staat bekend als een echte verbinder en houdt de lange lijnen in de gaten en weet verleden, heden en toekomst op een bijzondere manier met elkaar te verbinden.

Met haar uitgebreide ervaring als burgemeester, waarbij ze in haar portefeuille verantwoordelijk is voor onder andere Openbare Orde en (integrale) Veiligheid en boa’s, is Lieke Sievers de perfecte persoon om de rol van voorzitter op zich te nemen. Haar praktijkkennis op dit gebied zal ze delen met de andere bestuursleden en vormt daarmee een waardevolle toevoeging aan het team. Tijdens de examencommissiedag in april heeft Sievers kennis gemaakt met examencommissieleden uit diverse domeinen en andere betrokkenen binnen de keten.

Met haar verfrissende kijk op zaken en expertise streven we ernaar om met Lieke aan boord de kwaliteit van onze boa-examens te waarborgen en te blijven professionaliseren, zowel nu als in de toekomst.

Foto: Lieke Sievers