Corona-instructies en virtuele tour

Vanaf 2 juni zijn onderwijsinstellingen weer stap voor stap opengegaan. Per 15 juni gaan ook mbo en hoger onderwijs weer gedeeltelijk open. Mede hierdoor wordt er naar verwachting meer gereisd met het openbaar vervoer.

Reis veilig
Voor examenkandidaten die met het openbaar vervoer naar de examenlocatie willen komen, hebben wij ter voorbereiding een korte, leerzame instructie gemaakt over het dragen van een mondkapje. Zo zorgen zij naast een goede examenvoorbereiding ook voor een veilige reis naar de examenlocatie. Het dragen van een niet-medisch mondkapje is per 1 juni verplicht in het openbaar vervoer.

Snel wegwijs met een mondkapje!
Maar hoe gebruikt u precies zo’n mondkapje? En waar moet u op letten? Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een leerzame instructie gemaakt over het dragen van een mondkapje. Deze instructie neemt slechts een paar minuten in beslag. Start direct de instructie.

Deel de instructie
En, heeft u de instructie gevolgd en kunt u veilig op weg naar het examen? Attendeer dan ook medegebruikers van het openbaar vervoer op deze handige instructie. Deel de link dus gerust met vrienden, familie en collega’s! Link: Deel de instructie https://corona.explainsafe.nl

Virtuele tour: bekijk alvast Examencentrum Amersfoort
Ook ons examencentrum in Amersfoort is volledig ingericht volgens de voorschriften vanuit overheid en het RIVM. Daarnaast zijn er aanvullende voorzorgsmaatregelen getroffen. Benieuwd? Wandel dan alvast door het examengebouw in een 360 graden omgeving. Met een VR-bril is de tour nóg realistischer. Start de tour